Welkom bij Peru Cusco Waterpark – een plek van plezier en avontuur!

Na maanden van hard werken is het Peru Cusco Waterpark eindelijk klaar om zijn deuren voor het publiek te openen. Dit overdekte waterpark is de eerste in zijn soort in de provincie Cusco, en het beslaat een indrukwekkende 5000 vierkante meter. Het beschikt over een verscheidenheid aan attracties, waaronder waterslijbanen, golfpoelen, waterforten en waterspeelapparatuur.

Het waterpark Peru Cusco is meer dan alleen een plek om af te koelen in de zomerhitte. Het is een uitgebreid themapark dat entertainment-, lichaamsbewegings- en reismogelijkheden biedt. Bezoekers kunnen een duik nemen in de heldere rivier, ontspannen op het Gouden Beach, de mysterieuze en opwindende jungle verkennen en natuurlijk genieten van het plezier en de opwinding van het waterpark.

Het eerste wat u zult merken wanneer u het waterpark binnenkomt, is de plons van de waterdisco. Hier kunnen bezoekers genieten van het waterparkplezier met fysiek en mentaal plezier. In de buurt is het interactieve waterfort, dat de perfecte plek is voor familieplezier. Het beschikt over een verscheidenheid aan modellen voor dieren, planten en dagelijkse noodzaak die kinderen urenlang bezig houden.

Het golfpool is een ander essentieel onderdeel van het waterpark. De ontwerpers van Lanchaogroup hebben veel aandacht besteed aan het integreren van het zwembad met het lokale natuurlijke landschap en de bestaande omgeving. Bezoekers kunnen genieten van het zachte en natte zandige strand en de golven naar de kust laten rennen. Ten slotte is er een rij kleurrijke regenboogglaasjes die een scheutje kleur aan het park toevoegen.

Lanchaogroup is er trots op dit waterparkproject te hebben voltooid en een plaats van plezier en avontuur te hebben geboden voor de mensen van Peru. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer vreugde te brengen aan de mensen van Peru.

Auteur: Alunch https://www.lanchaowaterpark.com/