Het is tijd om zich klaar te maken voor de grote opening van Guizhou Barry Osmanthus Waterpark!

Ben je klaar voor de grote opening van het Guizhou Barry Osmanthus Waterpark? Er is gemeld dat de bouw van het waterpark, gefinancierd door de Guizhou Bo League -groep, op een ordelijke manier vordert en het zal in augustus worden geopend.

Gelegen in Longquan Town van Bai Zi Yang Hung Village Dam, twee kilometer van de provincie, heeft het waterpark een totale investering van 305 miljoen en een totale oppervlakte van 80.000 vierkante meter. De Hui Bo Unita Group heeft zich gewijd aan het bouwen van het grootste vrijetijds- en entertainmentwaterpark in Guizhou. Het beschikt over een kunstmatige golfzwembad, een leuk zwembad, standaard zwembad, speeltuin, regenboograce glijbaan, spiraalvormige rondingen, spiraalvormige glijbanen open, kolos Super Bowl, grote hoorngigantgigant en andere grote waterritten voor jong en oud. Het is de perfecte plek om de zomerhitte te verslaan!

Fenggang County Party Secretary Liaoqi Gang heeft erop gewezen dat het Barry Osmanthus Waterpark een belangrijk onderdeel is van de toeristische projecten van Fenggang County. Niet alleen zal het de lokale populariteit snel verbeteren, maar het zal ook het imago van de stad verbeteren en de leefomgeving verbeteren.

Dus waar wacht je op? Maak je klaar voor de grote opening van het Guizhou Barry Osmanthus Waterpark in augustus! Auteur: Alunch https://www.lanchaowaterpark.com/