Sudah tiba masanya untuk bersiap sedia untuk pembukaan besar Guizhou Barry Osmanthus Waterpark!

Adakah anda bersedia untuk pembukaan Guizhou Barry Osmanthus Waterpark? Telah dilaporkan bahawa pembinaan taman air, yang dibiayai oleh kumpulan Liga Guizhou Bo, sedang berkembang dengan fesyen yang teratur dan ia akan dibuka pada bulan Ogos.

Terletak di bandar Longquan Bai Zi Yang Hung Village Empangan, dua kilometer dari daerah itu, taman air mempunyai jumlah pelaburan sebanyak 305 juta dan jumlah kawasan seluas 80,000 meter persegi. Kumpulan Hui Bo Unita telah mengabdikan diri untuk membina taman air rekreasi dan hiburan terbesar di Guizhou. Ia mempunyai kolam gelombang buatan, kolam renang yang menyeronokkan, kolam renang standard, taman permainan, slaid perlumbaan pelangi, slaid keluk lingkaran, slaid lingkaran terbuka, raksasa Super Bowl, slaid gergasi besar tanduk dan lain -lain tunggangan air besar untuk muda dan tua. Ia adalah tempat yang sempurna untuk mengalahkan musim panas!

Setiausaha Parti Fenggang County Liaoqi Gang telah menegaskan bahawa Barry Osmanthus Waterpark merupakan bahagian penting dalam projek pelancongan Fenggang County. Bukan sahaja ia akan meningkatkan populariti tempatan dengan cepat, tetapi ia juga akan meningkatkan imej bandar dan meningkatkan persekitaran hidup.

Jadi, apa yang anda tunggu? Bersiaplah untuk pembukaan Grand Guizhou Barry Osmanthus Waterpark pada bulan Ogos! Pengarang: Alunch https://www.lanchaowaterpark.com/