Vermijd schade veroorzaakt door wateruitrusting: 6 tips voor management

Water amusementsuitrusting kan een geweldige bron van plezier en entertainment zijn, maar het kan ook gevaarlijk zijn als het niet goed wordt beheerd. Om de veiligheid van uw gasten te waarborgen, zijn hier 6 tips voor het vermijden van schade veroorzaakt door wateruitrusting:

1. Rust uw faciliteit uit met voldoende levensreddend personeel en apparatuur. Zorg ervoor dat levensreddende personeel uniformen draagt ​​die gemakkelijk te identificeren zijn en dat ze het benodigde contact-, communicatie- en levensreddende hulpmiddelen hebben.

2. Plaats opvallende toeristische instructies en waarschuwingsborden in de juiste delen van de apparatuur of faciliteit. Installeer de limietregeling en limiteerpositiebesturingsapparaten om te voorkomen dat de apparatuur tijdens de werking vooraf bepaalde posities overschrijdt.

3. Kies amusementsapparatuur die voldoet aan veiligheidsspecificaties. Registreer de apparatuur bij de lokale veiligheidstoezicht en managementafdeling van speciale apparatuur binnen 30 dagen na gebruik en stel amusementsfaciliteiten op met de juiste technische documenten.

4. Controleer de apparatuur vóór de werking elke dag. Na het controleren en werken kan de apparatuur officieel worden bediend en moet het operatierecord worden uitgevoerd.

5. Controleer en onderhoud de apparatuur om de zes maanden uitgebreider. Noteer en archivering van de inspectiestatus, onderhoudsinhoud en resultaten. Houd toezicht op het gebruik van gevaarlijke chemicaliën en stel overeenkomstige waarschuwingslabels in.

6. Zorg ervoor dat exploitanten van grootschalige amusementsapparatuur en aanverwant managementpersoneel het onderzoek van de Safety Supervision and Management Department van speciale apparatuur hebben doorstaan ​​en het nationale uniforme formaat van het Special Operations Personeelscertificaat hebben verkregen.

Door deze tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw amusementsuitrusting voor water veilig en plezierig is voor al uw gasten. Auteur: Alunch https://www.lanchaowaterpark.com/